Galeria e fotografive

Kapela RM Tirane Kapela e RM Tirane

Programi

NA KONTAKTO

RADIO MARIA

Studio:
(+355) 4 2 346 346 Tiranë

(+355) 22 240852 Shkodër

Admin & Fax:
(+355) 22 255 912

MIRË SE ERDHE!

Ideja dhe realizimi i parë i Radio Marisë ka nisur në vitin 1983, në famullinë Erba (Provincë e Komos), në veri të Italisë. Në vitin 1987, themelohet dhe regjistrohet Shoqata e Qytetarëve në Itali.

Këtu filloi edhe projekti i Radio Marisë duke u përhapur dalë-ngadalë, derisa mbuloi tërë Italinë.

Pas kësaj fillojnë të lindin shoqatat e tjera të Radio Marisë në më shumë se 60 vende të botës, duke u nisur nga Evropa, dy Amerikat, Afrika e deri në Filipine, në pjesën tjetër të kontinentit të Azisë.

Të gjitha shoqatat kombëtare janë themeluar në mënyrë autonome në vendet e tyre, ndërsa lidhja e tyre e përbashkët bëhet e mundur përmes shoqatës së përbashkët që mbart emrin “Familja Botërore e Radio Marisë” (World Family of Radio Maria).

Në çastin e themelimit të Familjes Botërore të Radio Marisë, në vitin 1998, në botë ekzistonin vetëm 16 Radio Mari kombëtare.

LAJMI I FUNDIT

  • Kurora e Arit në nder të Zemrës së Krishtit Lutet me rruzaren e zakonshme të Zojës së Bekuar.  Në emër të Atit, e të Birit e të Shpirtit Shenjt. Lexo vazhdimin.
  • Gëzuar Kërshëndellat dhe Vitin e Ri 2015 Frohe Weihnachten · Buon Natale · Merry Christmas · Feliz Navidad · Joyeux Noël  “Të gjitha skajet e botës Lexo vazhdimin.