Lajme

Aleluja, Krishti u ngjall përnjimend   Krishti ringjallet   Së bashku t’i këndojmë   Jezu Krisht je jeta jonë   Ai u ringjall   Sot ne këndojmë me brohori   Biri i Hyjit të gjallë    Sot dita tuj ague     Jubilate Deo   Krishti është ringjallë    Dëgjoni popuj        Jezu […]

Download (PDF, 1.6MB)

     Të dashur miq, Shkarkoni në telefonin tuaj aplikacionin “Radio Maria Albania”.   Radio Maria vjen edhe më pranë jush nëpërmjet aplikacionit “Radio Maria Albania” për smart-phone. Kushdo që ka një telefon Android ose iPhone tashmë ka një mundësi të re për të dëgjuar live Radio Marinë Shqiptare (programin e parë dhe programin për Amerikën) […]

“Hyji e çliroftë botën nga dhuna çnjerëzore e terrorizmit”   Në lutjen e Engjëllit të Zotit, Papa u lut për “të vdekurit, të plagosurit dhe anëtarët e familjeve të akteve terroriste të cilat në ditët e fundit kanë shkaktuar shumë viktima në Burkina Faso, Spanjë dhe Finlandë”   Papa, i trishtuar nga sulmet e ditëve […]

Udhëtimi Apostolik i Atit të shenjtë Françeskut Papë në Poloni me rastin e Ditës XXXI Botërore të Rinisë (27-31 korrik 2016) VIGJILJA E LUTJES ME TË RINJTË Campus Misericordiae, Krakovë, 30 korrik 2016 FJALIMI I ATIT TË SHENJTË Të dashur të rinj, mirëmbrëma! Është bukur të jesh këtu me ju në këtë vigjilje lutjeje. Në […]

Udhëtimi Apostolik i Atit të Shenjtë Françesku në Poloni me rastin e Ditës XXXI Botërore të Rinisë (27-31 korrik 2016)   UDHA E KRYQIT ME TË RINJTË Parku Jordan, Błonia, Krakovë, 29 korrik 2016 FJALIMI I ATIT TË SHENJTË   Sepse pata uri e më dhatë të ha, pata etje e më dhatë të pi, […]


Current track
Title
Artist