Muzikë dhe Argëtim

Aleluja, Krishti u ngjall përnjimend   Krishti ringjallet   Së bashku t’i këndojmë   Jezu Krisht je jeta jonë   Ai u ringjall   Sot ne këndojmë me brohori   Biri i Hyjit të gjallë    Sot dita tuj ague     Jubilate Deo   Krishti është ringjallë    Dëgjoni popuj        Jezu […]


Current track

Title

Artist