Lutja

E premte   JAVA VII GJATË VITIT   SHËRBESA E LEXIMEVE   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do të kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit *   e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim, *   ashtu tash e përgjithmonë e […]

JAVA E VII GJATË VITIT   E PREMTE   Antifona e hyrjes  Ps 12, 6 O Zot, unë shpresoj në mëshirën tënde. Shpirti im galdon në shpëtimin tënd. Do t’i këndoj Zotit, bamirësit tim. Kolekta Po të lutemi, o Hyj i gjithëpushtetshëm, bëj që gjithmonë të jepemi pas së vërtetës, kështu që me fjalë e […]

JAVA E VII GJATË VITIT   E ENJTE   Antifona e hyrjes  Ps 12, 6 O Zot, unë shpresoj në mëshirën tënde. Shpirti im galdon në shpëtimin tënd. Do t’i këndoj Zotit, bamirësit tim. Kolekta Po të lutemi, o Hyj i gjithëpushtetshëm, bëj që gjithmonë të jepemi pas së vërtetës, kështu që me fjalë e […]

E ENJTE   JAVA VII GJATË VITIT   SHËRBESA E LEXIMEVE   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do të kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit *   e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim, *   ashtu tash e përgjithmonë e […]

E MËRKURË   JAVA VII GJATË VITIT   SHËRBESA E LEXIMEVE   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do të kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit *   e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim, *   ashtu tash e përgjithmonë e […]

JAVA E VII GJATË VITIT   E MËRKURË   Antifona e hyrjes  Ps 12, 6 O Zot, unë shpresoj në mëshirën tënde. Shpirti im galdon në shpëtimin tënd. Do t’i këndoj Zotit, bamirësit tim. Kolekta Po të lutemi, o Hyj i gjithëpushtetshëm, bëj që gjithmonë të jepemi pas së vërtetës, kështu që me fjalë e […]

JAVA E VII GJATË VITIT   E MARTË     Antifona e hyrjes  Ps 12, 6 O Zot, unë shpresoj në mëshirën tënde. Shpirti im galdon në shpëtimin tënd. Do t’i këndoj Zotit, bamirësit tim. Kolekta Po të lutemi, o Hyj i gjithëpushtetshëm, bëj që gjithmonë të jepemi pas së vërtetës, kështu që me fjalë […]

E martë   JAVA VII gjatë vitit   ShËrbesa e leximeve   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do të kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit *   e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim, *   ashtu tash e përgjithmonë e […]

E HËNË   JAVA VII GJATË VITIT   SHËRBESA E LEXIMEVE   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do të kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit *   e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim, *   ashtu tash e përgjithmonë e […]

JAVA E VII GJATË VITIT   E HËNË   Antifona e hyrjes  Ps 12, 6 O Zot, unë shpresoj në mëshirën tënde. Shpirti im galdon në shpëtimin tënd. Do t’i këndoj Zotit, bamirësit tim. Kolekta Po të lutemi, o Hyj i gjithëpushtetshëm, bëj që gjithmonë të jepemi pas së vërtetës, kështu që me fjalë e […]


Current track
TITLE
ARTIST