Liturgjia e fjalës

JAVA E XI GJATË VITIT   E MËRKURË   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 7.9 Dëgjoje, o Zot, zërin e klithmës sime. Ji Ti ndihmëtari im, mos më braktis, mos hiq dorë prej meje, Hyji i shpëtimit tim. Kolekta O Hyj, fuqia e atyre që shpresojnë në ty, vështroji lutjet tona dhe, pasi pa […]

JAVA E XI GJATË VITIT   E MARTË   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 7.9 Dëgjoje, o Zot, zërin e klithmës sime. Ji Ti ndihmëtari im, mos më braktis, mos hiq dorë prej meje, Hyji i shpëtimit tim. Kolekta O Hyj, fuqia e atyre që shpresojnë në ty, vështroji lutjet tona dhe, pasi pa […]

JAVA E XI GJATË VITIT   E HËNË   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 7.9 Dëgjoje, o Zot, zërin e klithmës sime. Ji Ti ndihmëtari im, mos më braktis, mos hiq dorë prej meje, Hyji i shpëtimit tim. Kolekta O Hyj, fuqia e atyre që shpresojnë në ty, vështroji lutjet tona dhe, pasi pa […]

JAVA E XI GJATË VITIT   E DIEL       Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 7.9 Dëgjoje, o Zot, zërin e klithmës sime. Ji Ti ndihmëtari im, mos më braktis, mos hiq dorë prej meje, Hyji i shpëtimit tim. Thuhet Lavdi.   Lavdi Hyjit në lartësitë qiellore e paqe njerëzve vullnetmirë mbi tokë. […]

JAVA E X GJATË VITIT   E SHTUNË   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 1-2 Zoti është drita ime dhe shpëtimi im: kë do të druaj? Zoti është mbrojtësi i jetës sime: para kujt do të dridhem? Kundërshtarët e mi dhe armiqtë, ata ranë poshtë. Kolekta O Hyj, burimi i çdo të mire, pranoji […]

JAVA E X GJATË VITIT   E PREMTE   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 1-2 Zoti është drita ime dhe shpëtimi im: kë do të druaj? Zoti është mbrojtësi i jetës sime: para kujt do të dridhem? Kundërshtarët e mi dhe armiqtë, ata ranë poshtë. Kolekta O Hyj, burimi i çdo të mire, pranoji […]

JAVA E X GJATË VITIT   E ENJTE   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 1-2 Zoti është drita ime dhe shpëtimi im: kë do të druaj? Zoti është mbrojtësi i jetës sime: para kujt do të dridhem? Kundërshtarët e mi dhe armiqtë, ata ranë poshtë.   Kolekta O Hyj, burimi i çdo të mire, […]

SHËN ANTONI I PADOVËS 13 qershor   PËRKUJTIM   Antifona e Hyrjes  Sir 44,15.14 Mbarë popujt le ta shpallin lavdinë e shenjtërve, Kisha le tu thur lavdinë; Emri i tyre le të jetojë përherë.   Kolekta O Hyj i gjithëpushtetshëm dhe i amshueshëm, Ti ia dhe popullit tënd predikues të shquar Dhe për ndërmjetësues ndër […]

JAVA E X GJATË VITIT   E MARTË       Leximi i parë  (1 Mbr 17, 7-16)     Tinari i miellit nuk u mbarua as qypi i vajit nuk u pakësua sipas fjalës së Zotit që e tha me anë të Elisë.     Lexim prej Librit të parë mbi Mbretër     […]

JAVA E X GJATË VITIT   E HËNË   Antifona e hyrjes  Krh. Ps 26, 1-2 Zoti është drita ime dhe shpëtimi im: kë do të druaj? Zoti është mbrojtësi i jetës sime: para kujt do të dridhem? Kundërshtarët e mi dhe armiqtë, ata ranë poshtë. Kolekta O Hyj, burimi i çdo të mire, pranoji […]


Current track
TITLE
ARTIST