Liturgjia e orëve

  JAVA E PESTË E KRESHMËVE – E DIEL   Mbrëmësorja I   D  Hyj, më eja në ndihmë! C  O Zot, shpejto të më ndihmosh!   D  Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Himni     Dëgjo, […]

JAVA E KATËRT KRESHMEVE – E SHTUNË   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani ta […]

JAVA E KATËRT KRESHMËVE – E PREMTE   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani ta […]

JAVA E KATËRT KRESHMËVE – E ENJTE   Ftesa   D  O Zot, hapi buzët e mia. C  Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D  Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C  si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani ta […]

JAVA E KATËRT KRESHMËVE – E MËRKURË   Ftesa   D   O Zot, hapi buzët e mia. C   Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D   Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C   si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani ta […]

JAVA E KATËRT KRESHMËVE – E MARTË   Ftesa   D   O Zot, hapi buzët e mia. C   Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D   Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C   si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani ta […]

JAVA E KATËRT KRESHMEVE – E HËNË   Ftesa   D   O Zot, hapi buzët e mia. C   Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D   Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C   si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani ta […]

Java e katërt Kreshmeve – e dielë   Mbrëmësorja I   D   Hyj, më eja në ndihmë! C   O Zot, shpejto të më ndihmosh!   D   Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C   si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Himni     Dëgjo, o Krijues […]

JAVA E TRETË E KRESHMEVE – E SHTUNË   Ftesa   D   O Zot, hapi buzët e mia. C   Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D   Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C   si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani […]

Java e tretë e Kreshmeve – E premte   Ftesa   D   O Zot, hapi buzët e mia. C   Dhe goja ime do t’i kumtojë lavdet e tua.   D   Lavdi Atit e Birit e Shpirtit Shenjt, C   si ka qenë në fillim,   ashtu tash e përgjithmonë e jetës. Amen.     Ant. Ejani […]


Radio Maria Albania

Current track
TITLE
ARTIST