Genres:
MonTueWedThuFriSatSun
00:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 01:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 01:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 01:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 01:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 01:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 01:00
Rruzarja misteret e gëzimit00:00 - 00:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë00:30 - 00:00
01:00
Feja e krishterë, gëzimi për një lajm të mirë – Don Lorenzo01:00 - 02:00
Të vdekurit nuk janë të vdekur01:00 - 02:00
Të vdekurit nuk janë të vdekur01:00 - 02:00
Liria e shpirtit01:00 - 02:00
Fjala e Zotit në Besëlindhjen e Vjetër01:00 - 02:00
Fjala e Zotit në Besëlidhjen e Vjetër – Atë Ndue Kajtazi01:00 - 02:00
Përshpirtëria ndaj Zojës – Don Preka01:00 - 02:00
02:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
Rruzarja misteret e dritës02:00 - 02:30
Leximi i librit02:30 - 03:00
03:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
5 minuta me Zotin. Rruzarja misteret e mundimit03:00 - 04:00
04:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj (enjte mëngjes)04:00 - 05:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj (enjte mëngjes)04:00 - 05:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës04:00 - 05:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës04:00 - 05:00
Të rinjtë kërkojnë thesarin04:00 - 05:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj (e martë mengjes)04:00 - 05:00
Paraqitja e leximeve të ditës së dielë, shpjegimi i tyre04:00 - 05:00
05:00
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
Rruzarja Misteret e lumturisë05:00 - 05:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë05:30 - 06:30
06:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 06:50
Meditimi 5 minuta me Zotin06:50 - 07:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 06:50
Meditimi 5 minuta me Zotin06:50 - 07:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 06:50
Meditimi 5 minuta me Zotin06:50 - 07:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 06:50
Meditimi 5 minuta me Zotin06:50 - 07:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 06:50
Meditimi 5 minuta me Zotin06:50 - 07:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 06:50
Meditimi 5 minuta me Zotin06:50 - 07:00
Ta fillojmë ditën me Jezusin. Shenjti i ditës. Urimet e ditëlindjeve06:30 - 07:00
07:00
Paraqitja e njetit dhe e programi07:00 - 07:30
Mesha, falenderimi pas Kungimit07:30 - 08:20
Paraqitja e njetit dhe e programi07:00 - 07:30
Mesha, falenderimi pas Kungimit07:30 - 08:20
Paraqitja e njetit dhe e programi07:00 - 07:30
Mesha, falenderimi pas Kungimit07:30 - 08:20
Paraqitja e njetit dhe e programi07:00 - 07:30
Mesha, falenderimi pas Kungimit07:30 - 08:20
Paraqitja e njetit dhe e programi07:00 - 07:30
Mesha, falenderimi pas Kungimit07:30 - 08:20
Paraqitja e njetit dhe e programi07:00 - 07:30
Mesha, falenderimi pas Kungimit07:30 - 08:20
Lutja e mëngjesores07:00 - 07:30
Mesha nga Kisha Katedrale07:30 - 08:50
08:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:20 - 08:30
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë08:30 - 09:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:20 - 08:30
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë08:30 - 09:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:20 - 08:30
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë08:30 - 09:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:20 - 08:30
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë08:30 - 09:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:20 - 08:30
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë08:30 - 09:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:20 - 08:30
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë08:30 - 09:00
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë08:50 - 09:00
09:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës09:00 - 10:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës09:00 - 10:00
Emisioni i përshtypjeve të dëgjuesve09:00 - 10:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës09:00 - 10:00
Presim përshtypjet dhe propozimet tuaja në lidhje me programin e Radio Marisë09:00 - 10:00
I thirrur në shenjtëri – Motër Elizabeta (BTZ)09:00 - 10:00
Rruzarja për miqtë dhe bamirësit e Radio Marisë dhe për shpirtrat e miqve dhe bamirësve të Radio Marisë09:00 - 10:00
10:00
Viti i Mëshirës, Dokumentat e Papës10:00 - 11:00
Kisha dhe Shoqëria –Atë Lovro Gavran (I)10:00 - 11:00
Familja10:00 - 11:00
Fjala e Zotit në Besëlindhjen e Vjetër10:00 - 11:00
Feja e krishterë, gëzimi për një lajm të mirë – Don Lorenzo10:00 - 11:00
Domethënia shpirtërore e Psalmeve10:00 - 11:00
Të rinjtë kërkojnë thesarin10:00 - 11:00
11:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
Leximi i librit11:00 - 11:30
Leximi i Shkrimit të shenjtë11:30 - 12:00
12:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
Meditimi 5 minuta me Zotin. Lutja Engjëlli i Zotit – Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na i dhuron12:00 - 13:00
13:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
Leximi meditativ i librit “Të përngjamët e Krishtit”13:00 - 13:30
Emisioni për fëmijë13:30 - 14:00
14:00
Për të gjithë nga pak14:00 - 15:00
Për të gjithë nga pak14:00 - 15:00
Për të gjithë nga pak14:00 - 15:00
Për të gjithë nga pak14:00 - 15:00
Përshpirtëria e udhës së Kryqit14:00 - 15:00
Përshpirtëria ndaj Zojës – Don Preka14:00 - 00:00
Meditimi 15 minuta për ty14:00 - 15:00
15:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni për dëgjuesit në Amerikë15:30 - 16:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni për dëgjuesit në Amerikë15:30 - 16:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni për dëgjuesit në Amerikë15:30 - 16:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni për dëgjuesit në Amerikë15:30 - 16:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni për dëgjuesit në Amerikë15:30 - 16:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni për dëgjuesit në Amerikë15:30 - 16:00
Kurorëza e Mëshirës Hyjnore dhe Shërbesa e leximeve15:00 - 15:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë15:30 - 16:00
16:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës16:00 - 17:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës16:00 - 17:00
Fjala e Zotit në Besëlidhjen e Vjetër – Atë Ndue Kajtazi16:00 - 17:00
Fjala e Zotit dhe meditimi i saj, leximet e ditës16:00 - 17:00
Portrete shenjtërish16:00 - 17:00
Ungjilli i jetës16:00 - 17:00
Programi i javës i zgjedhur16:00 - 17:00
17:00
Lajmet. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja. Meditimi 5 min me Zotin17:00 - 18:00
Lajmet. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja. Meditimi 5 min me Zotin17:00 - 18:00
Lajmet. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja. Meditimi 5 min me Zotin17:00 - 18:00
Lajmet. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja. Meditimi 5 min me Zotin17:00 - 18:00
Lajmet. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja. Meditimi 5 min me Zotin17:00 - 18:00
Lajmet. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja. Meditimi 5 min me Zotin17:00 - 18:00
Pak tinguj zemre, emisioni i përshëndetjeve dhe urimeve të dëgjuesve17:00 - 18:00
18:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
Mesha e Shenjtë. Lutja e mbrëmësores për engjejt e Shqipërisë dhe për shenjtërimin e meshtarve. Falenderimi pas kungimit18:00 - 18:30
Emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë18:30 - 19:00
19:00
Emisioni për fëmijë19:00 - 19:30
Rubrika e telefonatave për falënderimet dhe njetet për të cilat do të lutemi në rruzaren19:30 - 20:00
Emisioni për fëmijë19:00 - 19:30
Rubrika e telefonatave për falënderimet dhe njetet për të cilat do të lutemi në rruzaren19:30 - 20:00
Emisioni për fëmijë19:00 - 19:30
Të rinjtë kërkojnë thesarin19:30 - 20:00
Emisioni për fëmijë19:00 - 19:30
Rubrika e telefonatave për falënderimet dhe njetet për të cilat do të lutemi në rruzaren19:30 - 20:00
Emisioni për fëmijë19:00 - 19:30
Rubrika e telefonatave për falënderimet dhe njetet për të cilat do të lutemi në rruzaren19:30 - 20:00
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës19:00 - 20:00
Emisioni për fëmijë19:00 - 20:00
20:00
Kisha dhe Shoqëria – Atë Lovro Gavran (I);20:00 - 21:00
Fjala e Zotit në Besëlidhjen e Vjetër – Atë Ndue Kajtazi20:00 - 21:00
Fjala e Zotit në Besëlindhjen e Vjetër20:00 - 21:00
Feja e krishterë, gëzimi për një lajm të mirë – Don Lorenzo20:00 - 21:00
Domethënia shpirtërore e Psalmeve20:00 - 21:00
Paraqitja e leximeve të ditës së dielë, shpjegimi i tyre20:00 - 21:00
Viti i Mëshirës, Dokumentat e Papës20:00 - 21:00
21:00
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës21:00 - 21:35
Lajmet nga Radio Vatikani, lutja e pasmbrëmësores21:35 - 22:30
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës21:00 - 21:35
Lajmet nga Radio Vatikani, lutja e pasmbrëmësores21:35 - 22:30
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës21:00 - 21:35
Lajmet nga Radio Vatikani, lutja e pasmbrëmësores21:35 - 22:30
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës21:00 - 21:35
Lajmet nga Radio Vatikani, lutja e pasmbrëmësores21:35 - 22:30
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës21:00 - 21:35
Lajmet nga Radio Vatikani, lutja e pasmbrëmësores21:35 - 22:30
Në udhëtim me Krishtin21:00 - 22:10
Rruzarja për falenderimet dhe njetet e dëgjuesve që porositën gjatë ditës21:00 - 21:35
Lajmet nga Radio Vatikani, lutja e pasmbrëmësores21:35 - 22:30
22:00
Leximi i librit22:30 - 23:00
Leximi i librit22:30 - 23:00
Të rinjtë kërkojnë thesarin22:30 - 23:00
Leximi i librit22:30 - 23:00
Leximi i librit22:10 - 23:00
Pasmbrëmësorja22:10 - 22:30
Leximi i librit22:30 - 23:00
Leximi i librit22:30 - 23:00
23:00
Kisha dhe Shoqëria – Atë Lovro Gavran (I);23:00 - 00:00
Fjala e Zotit në Besëlidhjen e Vjetër – Atë Ndue Kajtazi23:00 - 00:00
Leximi i librit23:00 - 00:00
Feja e krishterë, gëzimi për një lajm të mirë – Don Lorenzo23:00 - 00:00
Përshpirtëria e udhës së Kryqit23:00 - 00:00
Paraqitja e leximeve të ditës së dielë, shpjegimi i tyre23:00 - 00:00
Viti i Mëshirës, Dokumentat e Papës23:00 - 00:00