Shkarkoni aplikacionin “Radio Maria Albania”

Written by on December 10, 2017

  

 

Të dashur miq,

Shkarkoni në telefonin tuaj aplikacionin “Radio Maria Albania”.

 

Radio Maria vjen edhe më pranë jush nëpërmjet aplikacionit “Radio Maria Albania” për smart-phone. Kushdo që ka një telefon Android ose iPhone tashmë ka një mundësi të re për të dëgjuar live Radio Marinë Shqiptare (programin e parë dhe programin për Amerikën) dhe të njihen me aktivitetet e fundit të saj.

 

Një aspekt tjetër i rëndësishëm i këtij aplikacioni është publikimi i përditshëm i litugjisë së orëve, liturgjisë së Fjalës, Shenjtit të ditës, lutjeve kryesore, etj. Pra aplikacioni do të na shërbejë si mjet ndihme në lutje e na jep mundësinë të jemi të krishterë më të mirë.

 

Shkarkoje ne iPhone

 

Shkarkoje në Android

 

 

Falenderojmë Zotin për këtë hir të ri!

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


Current track

Title

Artist