Fjala për ta jetuar – Fokolarinët. Rruzarja e shenjtë dhe shenjëtrit – D Preka. Ecje lutjeje sipas shembullit të shën Terezes – Atë Mariano. Ungjilli I jetës – M Maria Katerina

Scheduled on

E Hënë 8:00 pm 9:00 pm

Radio Maria Albania

Current track
TITLE
ARTIST