Kurorëza në nder të mëshirës hyjnore dhe Shërbesa e leximeve

Scheduled on

E Hënë 3:00 pm 3:30 pm
E Martë 3:00 pm 3:30 pm
E Mërkurë 3:00 pm 3:30 pm
E Enjte 3:00 pm 3:30 pm
E Premte 3:00 pm 3:30 pm
E Shtunë 3:00 pm 3:30 pm
E diel 3:00 pm 3:30 pm

Current track

Title

Artist

Shkarkoni aplikacionin për telefon Android ose për Apple