Lajmet – Emanuela Nikolli. Rubrika e telefonatave për falenderimet dhe njetet tuaja.

Scheduled on

E Hënë 5:00 pm 6:00 pm
E Martë 5:00 pm 6:00 pm
E Mërkurë 5:00 pm 5:45 pm
E Enjte 5:00 pm 5:45 pm
E Premte 5:00 pm 5:45 pm

Radio Maria Albania

Current track
TITLE
ARTIST