Meditimi 5 minuta me Zotin- Don Prekë Lazraj, lutja Engjëlli I Zotit, Ora e mesme dhe Rruzarja si shenjë falenderimi për të mirat që Zoti na I jep

Scheduled on

E Shtunë 12:00 pm 1:00 pm
E diel 12:00 pm 1:00 pm

Current track

Title

Artist

Shkarkoni aplikacionin për telefon Android ose për Apple