Meditimi 5 minuta me Zotin- Don Prekë Lazraj, lutja Engjëlli I Zotit, Ora e mesme dhe Rruzarja

Scheduled on

E Hënë 12:00 pm 1:00 pm
E Martë 12:00 pm 1:00 pm
E Mërkurë 12:00 pm 1:00 pm
E Enjte 12:00 pm 1:00 pm
E Premte 12:00 pm 1:00 pm
E diel 6:00 pm 7:00 pm

Radio Maria Albania

Current track
TITLE
ARTIST