Mesha e shenjtë dhe lutja e mbrëmësores. Menjëherë pas falenderimi pas kungimit dhe emisioni 365 historitë e Biblës për fëmijë – Eliseo, Paola

Scheduled on

E Hënë 6:00 pm 7:00 pm
E Martë 6:00 pm 7:00 pm
E Mërkurë 6:00 pm 7:00 pm
E Enjte 6:00 pm 7:00 pm
E Premte 6:00 pm 7:00 pm
E Shtunë 6:00 pm 7:00 pm

Radio Maria Albania

Current track
TITLE
ARTIST